Ultimele noastre proiecte.

La poalele Carpaților, pe văile și dealurile Munților Apuseni, există un loc unic pe Pământ, unde arborele de Sequoia a reușit să își stabilească rădăcinile în afara habitatului său natural.

Acest loc minunat se numește, deloc surprinzător, Valea Săcuieului sau Valea Sequoia. Aici am descoperit AQUAVIA.

Arpis este un brand 100% românesc, cu o notorietate pe piața de morărit de peste 20 de ani.

Gama de produse Arpis este fabricată într-un sistem de management al calității, care și câștigat, de-a lungul timpului, încrederea consumatorilor ajungând în poziția de lider al pieței de morărit.

Compania multinationala de audit Roedl & Partner asigura managementul implementarii proiectului PROEDL, urmarind realizarea obiectivelor sale si obtinerea rezultatelor propuse.

Alaturi de ei am pus bazele platformei proedl.ro pentru prezentarea acestui proiect european.

Asociația Editorilor din România (AER) organizează evenimentul Bookfest, sub egida Federației Editorilor din România.

Asociaţia Editorilor din România a fost fondată în 1991 şi este principala asociaţie profesională a editorilor de carte din România, care reuneşte editori din toate domeniile de interes cultural.

SDS Group a fost infiintata in 1995 si are ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente profesionale de bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, spalatorie si curatatorie chimica, curatat pardoseli, frig medical, etc.

A fost placerea noastra sa ne ocupam de imaginea lor online prin dezvoltarea noului site sdsgroup.ro alaturi de dezvoltarea unui CMS special pentru activitatea companiei SDS.

Magazinul MonBike a aparut pe piata din pasiunea pentru mersul pe bicicleta. Distribuie biciclete ale marcilor Wilier, Cannondale si Gt. Pasiunea pentru ciclism ne indeamna sa vindem lucruri de calitate asa ca in magazinul nostru mai gasiti marci precum Peeroton, Shimano, Campagnolo, Giro, Schwalbe, etc.

Obiectivul sau este sa aduca oamenii mai aproape de natura, de sport, de competitiile sportive, dar si sa promoveze zonele salbatice neexplorate ale Romaniei si ale Maramuresului in particular.

26 de clienti noi in ultimele 12 luni. Pentru ei am creat 10 identitati, 34 site-uri si 16 campanii de promovare.
Amex
Amex

Furnizor pe plan mondial de echipamente si consumabile pentru laboratoare.

ANRO
ANRO

Asociatia Nationala Romana de Ortodontie. Coorganizatori ai Congresului International de Ortodontie din Romania 2011.

BIFF
BIFF

Incepând de anul acesta orasul de la poalele Tampei va gazdui un festival plin de surprize plăcute pentru toti iubitorii de film.

Century 21 Decebal
Century 21 Decebal

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor de imobiliare, avand mai mult de 8.000 de agentii detinute si administrata independent.

Crama Domneasca
Crama Domneasca

Crama Domneasca invita sub boltile sale pe toti cei care doresc sa se simta asemeni domnitorilor din vechime.

Galos
Galos

Revolutioneaza piata ofertelor de turism. Printr-un sistem de cupoane puteti beneficia de oferte unice de a pleca in concediu.

ROF 2011
ROF 2011

Al patrulea Congres al Ortodontiei Francofone tinut in Bucuresti organizat de Real Turism si ANRO.

Ideal Mariaj
Ideal Mariaj

Revista online si publicatie a trustului IdealMariaj destinata doamnelor si domnisoarelor.

Lina Guia
Lina Guia

Lina & Guia, una dintre casele de avocatura de top din Romania.

Marithe
Marithe

Marithe - salon du mariage. Rochii de mireasa, de seara, de ocazie si accesorii.

Muscle Maker
Muscle Maker

Muscle Maker Society este o platforma sociala creata pentru Muscle Maker, ca prima alternativa coerenta a Fitnessului din Romania.

Project Events
Project Events

Project Events este o firma specializata in organizari de evenimente muzicale, imobiliare, de cariera si de afaceri.

Ruby Rose
Ruby Rose

Aparut din pasiunea unor oameni pentru cosmetice brandul Ruby Rose, reprezinta acum cu certitudine, un succes.

SDS Group
SDS Group

SDS Group a fost infiintata in 1995 si are ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente profesionale HORECA.

Volo Hotel
Volo Hotel

In centrul Bucurestiului si inconjurat de repere turistice de prim rang hotelul Volo are deschise portile pentru dvs.

Nu exista clienti mici sau mari. Dezvoltam proiecte web provocatoare, de la site-uri de prezentare la magazine online si platforme de socializare.
archinteriors.ro

Portofoliu Archinterios de design interior, decoratiuni si amenajari interioare. Descopera creatiile noastre de design interior, incluzand amenajari interioare apartamente sau doar amenajari living, dormitoare si bai.

archinteriors.ro
archinteriors.ro
archinteriors.ro
creaturesland.com

Am creat aceasta lume virtuala, "Creatures Land", un amestec al Binelui si al Raului: Candy Land şi Padurea Magica. Bucuraţi-vă de lumea magică vizitand acest portofoliu.

creaturesland.com
creaturesland.com
creaturesland.com
ea-automotive.com

E&A Automotive Group, companie ce activeaza in domeniul auto, are la baza o echipa cu o bogata experienta in importul si vanzarea de autovehicule.

ea-automotive.com
ea-automotive.com
ea-automotive.com
marielle.ro

Revista online pentru mirese. Comunitatea Marielle are acces la o platforma de planificare a nuntii prin foarte multe tool-uri organizatorice, spre exemplu: lista de invitati, lista cumparaturi, bugete.

marielle.ro
marielle.ro
marielle.ro
shopjante.com

Magazin online de jante auto atat din aliaj cat si din tabla. Profita de ofertele firmei la jante aliaj si jante tabla realizand comanzi online.

shopjante.com
shopjante.com
shopjante.com
organizarenuntimonic.ro

Organizare nunti Monic va organizeaza nunta la care intotdeauna ati visat oferind o gama completa de servicii. Lasa pe mana noastra organizarea nuntii tale si savureaza acest eveniment unic in viata ta.

organizarenuntimonic.ro
organizarenuntimonic.ro
organizarenuntimonic.ro
photoliu.com

Photoliu-ul dvs. va fi piesa centrala a spatiului de locuit. Conceptul se bazeaza pe ideea unui scaun confortabil, primitor ce te duce cu gandul la un obiect de arta.

photoliu.com
photoliu.com
photoliu.com