Uneori ai nevoie de timp pentru a descoperi ceva cu adevarat maret.
Noi ti-l oferim pe tava.
CONTENTSHAKE

CMS - Manager de continut. Pentru a putea oferi solutii 100% customizabile partenerilor nostri am construit platforma de management al continutului ContentShake. Am incercat sa acoperim toate solicitarile primite in timp reusind sa creeam un ajutor veridic pentru orice tip de proiect.

Fie ca este vorba de un site de prezentare fie ca integram acest CMS intr-un proiect mai complex acesta isi indeplineste cu succes rolul sau. Il putem regasi in reviste online de prestigiu (www.marielle.ro) la fel ca si in site-uri de prezentare.

STORESHAKE

In functie de varietatea afacerilor clientilor nostri am reusit sa dezvoltam un CMS propriu de comert online pe diferite nivele de complexitate. Fie ca este vorba de un magazin simplu de bijuterii sau de un site ce comercializeaza cupoane clientii nostri au fost incantati de rezultatele obtinute.

Consideram ca suntem direct raspunzatori de succesul afacerilor online ale partenerilor nostri, incercand sa oferim nu numai interfete placute de administrare ci adevarate unelte de marketing si raportare.

TOURISTSHAKE

Colaborand cu mai multe firme de turism de-a lungul anilor am sesizat necesitatea unui CMS ce ar ajuta definirea unui site mai ordonat, orientat catre cererile din piata ofertelor de turism. Astfel am dezvoltat Tourismshake.

O platforma structurata astfel incat permite includerea unei oferte in mai multe categorii, diverse cautari si posibilitati de filtrare, astfel facand utilizatorului cautarea mai usoara si alegerea unei vacante o adevarata placere.

IMOCONTROL.com

Am dezvoltat un API de preluare a ofertelor pentru firmele de imobiliare cliente ale portalului imobiliare.ro.

Aceasta implementare s-a facut si pe site-urile dezvoltate pe CMS-ul nostru insa am implementat import-ul si in site-uri dezvoltate pe platforme de CMS open source cum ar fi Joomla sau Wordpress.