Prezenta online. Nu este doar o suma de servicii ci poate deveni un statut.
Service BRAND IDENTITY

Cum doriti sa fiti perceputi de clientii dvs? Companiile trebuie sa creeze o legatura intre imaginea brand-ului si identitatea lui. Aici intervenim noi.

Un brand bine definit va ajuta sa puteti transmite un mesaj clar, credibil. Sa stabiliti o legatura emotionala cu target-ul dvs, sa motivati si sa castigati loialitatea clientului. Pentru a putea crea un brand de succes trebuie intelese cu adevarat nevoile si dorintele clientilor dvs. Va putem ghida in acest proces pentru un rezultat valoros.

Service WEBDESIGN

De cele mai multe ori utilitatea unui site (usability) determina succesul unui site in favoarea design-ului. Incercam sa explicam acest lucru in cadrul fiecarui proiect. Utilizatorii apreciaza calitatea si credibilitatea.

Daca vii in intampinare cu un continut de calitate si un acces facil website-ul devine o unealta eficienta de marketing. Ne putem oferi creativitatea si know-how-ul pentru dezvoltarea unui site de prezentare sau deopotriva a unei reviste online. Experienta ne recomanda.

Service APLICATII

Pentru a putea satisface cerintele pietii, dar si pentru a putea oferi clientilor existenti o viteza mai mare la implementarea diferitelor functionalitati am decis sa dezvoltam cateva aplicatii menite sa ajute dezvoltarea mai multor tipuri de afaceri.

Am dezvoltat aplicatii personalizate (la cerere) pentru clienti punctuali(CRM Imobiliare - 3D Properties) dar si aplicatii ce pot fi comercializate la o scara mai larga. Un exemplu este Workout LOG.

Service MARKETING ONLINE

Dorim sa contribuim business-ului tau aducandu-i valoare cu ajutorul strategiilor si solutiilor de marketing online. Te putem ajuta sa implementezi planuri de marketing online eficiente si specifice target-ului tau. Dorim sa mentii un dialog continuu cu clientii tai, reusind in timp sa il loializezi.

Te vom ajuta sa construiesti profile diferite in functie de tipurile diferite de produse sau servicii oferite obtinand in ultima instanta rezultate cat mai profitabile.